Filosofi

den relative virkelighed - af Ulrik Uggerhøj

24. april 2009 af smukkedivadiva (Slettet)

hey derude,

er der nogen der har læst "Tid: den relative virkelighed" af Ulrik Uggerhøj, som handler om forskellige teorier om at rejse frem og tilbage i tiden ?

Jeg er selv ved at læse den. Men ville høre om der var nogen andre, sådan at man måske kunne diskutere noget  ud fra bogen. Fx noget med at finde den humanistiske metode, som Uggehrøj benytter sig af. og kommentere på hvilket ordforrådt han bruger, for at vække interessen på folk. og den natuvidenskabelige metode. osv osv. osv.

håber virkelig der er nogen der kan hjælpe :D


Brugbart svar (2)

Svar #1
06. juli 2009 af Mundo

Jeg har læst den :) men er ikke matematiker eller fysiker, men derimod sproglig, og der var mange ting jeg ikke forstod. Har svært ved at fatte, at en partikel kan bevæge sig baglæns i tid og at energi kan opstå ud af ingenting hvis bare det forsvinder meget hurtigt igen og sådan nogle ting..

Kunne godt lide hans ordforråd og hans måde at skrive på. Det var sjovt det han skrev til at starte med, at han kunne bevise, at læseren var født på månen. Noget med at tid- og rum-akserne i et koordinatsystem klapper sammen. Det var bare lidt frustrerende for jeg er jo ikke født på månen, og det irriterede mig at alt er relativt. Det kunne være interessant at diskutere det relative over for det absolutte. Det kan man jo godt når nu det ligger under filosofi.. Men ved ikke om du stadig er interesseret i at debattere det, når debatten er så gammel..


Skriv et svar til: den relative virkelighed - af Ulrik Uggerhøj

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.