Matematik

isolering af v

26. april 2009 af anssss (Slettet)

1.g's andengrads ligning der driller. Har siddet og kigget længe på den men mig og den ligning her kan bare ikke sammen.
Kan ikke finde ud af hvad jeg  må rykke rundt på, nogen der har et tip eller noget?

Jeg skal have isoleret v:

30 = 0,015*v2+0,17*v


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2009 af Isomorphician

30 = 0,015v2 + 0,17v <=>

0 = 0,015v2 + 0,17v - 30, som løses som en almindelig andengradsligning mht. v.


Svar #2
26. april 2009 af anssss (Slettet)

Ah, jeg tror jeg har fået solstik siden jeg ik har fattet den O.o

*Pinligt*


Skriv et svar til: isolering af v

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.