LaTeX

Nummerering af formler

27. april 2009 af Daniel TA (Slettet)

Hej. Jeg prøver, uden held, at nummerere mine formler, så de ved en ny section får opbygningen (<section>.<formel>)

Jeg har kigget i daleifs bog (side 100), og der står at man skal bruge:

\numberwithin{equation}{chapter}          (Her har jeg udskiftet chapter med section)

Min preamble ser nu således ud:

\documentclass[a4paper,11pt]{article}
\usepackage[danish]{babel}
\usepackage[T1]{fontenc}
\usepackage{lmodern}
\usepackage{amsmath,amssymb,bm}
\numberwithin{equation}{section}

Til at skrive formler bruger:
\begin{align}
   (matematik)
\end{align}

Er der nogen der ved hvorfor det ikke virker?


Brugbart svar (2)

Svar #1
27. april 2009 af daleif (Slettet)

\documentclass[a4paper,11pt]{article}
\usepackage[danish]{babel}
\usepackage[T1]{fontenc}
\usepackage{lmodern}
\usepackage{amsmath,amssymb,bm}
\numberwithin{equation}{section}
\begin{document}
\begin{align}
   (matematik)
\end{align}
\end{document}
 

virker fint for mig, giver nummeret (0.1)


Svar #2
27. april 2009 af Daniel TA (Slettet)

#1 Det virker lidt mærkeligt, for nu virker det også, jeg copy pastede tilbage, og så havde jeg ingen indholdsfortegnelse, så compilede jeg to gange og nu virker det. Tak for hjælpen, hvad end du gjorde :)


Brugbart svar (2)

Svar #3
27. april 2009 af daleif (Slettet)

jeg gjorde ingenting, men det er en god ide at du poste hele minimale dokumenter, altså som det jeg postede som bare kan copy'n'pastes, så skal man ikke til at gætte på hvad du ellers har med.

Desuden ville det have været en ide hvis du forklarede hvad der kom ud og hvordan dette afveg fra det du forventede.


Svar #4
27. april 2009 af Daniel TA (Slettet)

Okay, det husker jeg til næste gang.


Skriv et svar til: Nummerering af formler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.