Matematik

reducering af ligning

25. november 2004 af Bart (Slettet)
Jeg kan simelthen ikke finde ud af af reducere den ligning kan I??

c=(T-33)*(0,48 + 0,45 * kvadratroden af v - 0,044 * v) + 33

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2004 af michael.padowan.dk (Slettet)

Skal den reduceres eller løses?

Svar #2
25. november 2004 af Bart (Slettet)

reduceres

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. november 2004 af Peden (Slettet)

Indsæt den kendte værdi først da, så kan den reduceres.

Brugbart svar (0)

Svar #4
25. november 2004 af Epsilon (Slettet)

#0: Bart, den opgave er så vidt jeg ved fra en af Folkeskolens 9.klasses afgangsprøver (fsa) i matematik (problemregningsdel). Jeg mener at kunne huske, at du skal indsætte enten en bestemt temperatur T eller vindhastighed v og dernæst reducere udtrykket.

//Singularity

Svar #5
25. november 2004 af Bart (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=67464



her står opgaven og alt jeg skal virkelig bruge hjælp så hvis nohen kan hjælpe ville jeg blive rigtig glad!!!!

Svar #6
25. november 2004 af Bart (Slettet)

c=(T-33)*(0,48+0,45*√16-0,044*16)+33
c=(T-33)*(0,48+1,8-0,704)+33
c=(T-33)*1,576+33
c=T*1,576-33*1,576+33
c=T*1,576-52,008+33
c=T*1,576-19,008

Svar #7
25. november 2004 af Bart (Slettet)

er det rigtigt?

Brugbart svar (0)

Svar #8
25. november 2004 af Epsilon (Slettet)

#7: Jeps - det ser fornuftigt ud :)

//Singularity

Svar #9
25. november 2004 af Bart (Slettet)

hvordan ville en graf se ud til den ligning?

Brugbart svar (0)

Svar #10
25. november 2004 af Epsilon (Slettet)

#9: En ret linie med hældning 1.576 og skæring med y-aksen i punktet (0,-19.008). Jeg har undladt enhederne, da det nok ville virke forvirrende.

//Singularity

Brugbart svar (0)

Svar #11
25. november 2004 af Peden (Slettet)

c=T*1,576-19,008

(erstat evt. c med y og T med x, så kan du måske kende det bedre)

Grafen skærer y-aksen i -19,008 og har en hældning på 1,576.

Du kan da få excell til at tegne den hvis du ikke vil tegne den i hånden.

Skriv et svar til: reducering af ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.