Matematik

tilvækst

27. april 2009 af marmaris (Slettet)

Der er givet en funktion f(x) = 1,05x. Bestem den tilvækst, man skal give x for at tredoble funktionsværdien.

er der nogen der kan hjælpe jeg forstår det ikke helt


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Du skal kigge på den absolutte tilvækst.


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. april 2009 af kieslich (Slettet)

hvis f(x) = 1,05x, så skal du løse 1,05x = 3  ⇔ ln(1,05x) = ln(3)    eller med  grafregner solve(1,05x = 3,x)


Skriv et svar til: tilvækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.