Matematik

hast

27. april 2009 af julie** (Slettet)

Hej :D

Har en opgave  jeg ikke kan finde ud af og håber på i måske kan hjælpe med at regne det :D

opg 1) Beregn siden a i trekant ABC, når b=12 c=20 og Vinkel A=53 grader

På forhånd tak :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Brug cosinusrelationen.


Svar #2
27. april 2009 af julie** (Slettet)

Jamen hvordan ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. april 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: Indsæt direkte i formen.  Du kender formen c^2 = a^2+b^2-2ab*cos(C).


Svar #4
27. april 2009 af julie** (Slettet)

jamen har jo ikke vinkel c og side a?


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. april 2009 af kieslich (Slettet)

Nej men side c og vinkel A. du kan bytte rundt på bogstaverne i formlen, skriv a istedet for c og c istedet for a og A istedet for C i formlen fra #3.


Svar #6
27. april 2009 af julie** (Slettet)

tak :D


Brugbart svar (0)

Svar #7
27. april 2009 af Jerslev (Slettet)

#4: Du kan skaffe dig den rigtige udgave, hvis du laver cyklisk permutation.


Skriv et svar til: hast

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.