Kemi

Formler

28. april 2009 af Stuffa (Slettet)

Hej har noget kemi for og jeg aner virkelig ikke hvilke formler jeg skal bruge

Nogen der kan hjælpe?

I skal beregne masse% af NH4Cl i bolchet. Dette kan gøres ved at besvare følgende spørgsmål:

1. Del 1 har overskriften: En kvantitativ analyse, hvad er en kvantitativ analyse?

2. Opskriv reaktionsskemaer for de fældningsreaktioner, der førte til dannelse af hhv.: sølvchlorid og sølvchromat.

3. Hvor mange mol Ag+-ioner er der tilsat ved ækvivalenspunktet?
C = N/V skal give 0.0053mol
4. Hvor mange mol Cl--ioner var der i alt i det bolchevand, som I udførte titreringen på?

5. Hvor mange mol Cl--ioner var der i alt i bolchet?

6. Hvor mange mol NH4Cl var der i bolchet?

7. Hvor mange gram NH4Cl var der i bolchet?

8. Hvad er masse% indholdet af salmiak i bolchet?
Beregn også salmiakindholdet i enheden g salmiak pr. kg bolche.

Og resultaterne til dem der vil hjælpe lidt extra

V AgNO3 = 3,75 og 3,85 mL

Begge tilfælde var C AgNO3 = 0,100M

M Bolche = 4,5g


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2009 af mathon

Ag+(aq)  +  Cl-(aq)    <--->  AgCl(s)

Ag+(aq)  + CrO42-(aq) <---> Ag2CrO4(s)
                 gul                    rødbrun
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. april 2009 af Gate2 (Slettet)

 En kvantitativ analyse er en analyse hvor du ikke kun undersøger om et givet stof er til stede (kvalitativ analyse), men også finder ud af hvor meget der er af stoffet.

Til beregning af massen, bruges i dette tilfælde 2 molformler.

n(mol) = m(gram) / M(molarmasse)

n(mol) = [c( mol/L) * V (mL)] / 1000 ml/L

masse % eller w/w % er almindelig procent regning,


Svar #3
28. april 2009 af Stuffa (Slettet)

Nogen der kunne løse 3 4 5 6 og 7? så ville jeg være taknemmelig


Skriv et svar til: Formler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.