Matematik

tid og fart

28. april 2009 af Lea amalie (Slettet)

Hej.. jeg er en pige som har meget svært med matematik og jeg har aldrig rigtig forstået ret meget af det. Ligemeget hvor mange gange jeg har fået tingene forklaret, er det bare ikke feset ind i hovedet:). Men nu til spørgsmålet..

Hvordan udregner man disse tre opgaver:

Hvor lang tid tager det at kører 180 km når farten er 50 km/t.

Hvor langt kan man kører på 2 timer og 40 min. når farten er 270 km/t.

Hvor langt kan man cykle på 1 time og 45 min. når farten er 24 km/t.


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. april 2009 af mathon

tid = vejlængde/fart

vejlængde = fart*tid                         (2 timer 40 minutter = (8/3) time)

vejlængde = fart*tid                         (1 time 45 minutter = 1,75 time)


Skriv et svar til: tid og fart

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.