Matematik
Bestem en ligning for tangent.
25. november 2004 af
Allan Hansen (Slettet)
Jeg har en opgave i mit afleveringssæt, som jeg skal aflever på tirsdag.
Problem:
En funktion f er givet ved f(x) = x^10
Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet P(1,f(1))
Hvad skal jeg gøre?
Problem:
En funktion f er givet ved f(x) = x^10
Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet P(1,f(1))
Hvad skal jeg gøre?
Svar #1
25. november 2004 af michael.padowan.dk (Slettet)
f'(x)=10x^9
tangentligning:
y=f'(1)(x-1)+f(1)
tangentligning:
y=f'(1)(x-1)+f(1)
Skriv et svar til: Bestem en ligning for tangent.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
