Matematik

ligning; find b og c

28. april 2009 af SarahHarding (Slettet)

Hej jeg har en formulering der lyder:

funktion f er bestemt ved f(x)=b*1,2^2+c.

find c og b når det oplyses at punkterne (-5,100) og (20,130) ligger på f


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2009 af Dynin (Slettet)

#0 funktionsudtykket f(x)=b*1,2^2+c kan ikke være korrekt ... :/


Svar #2
28. april 2009 af SarahHarding (Slettet)

jo. det er det desværre


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. april 2009 af keg (Slettet)

#2 der må indgå en x-værdi i opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. april 2009 af mathon

f(x) er en funktion af x
men
du har ikke noget x
i
b*1,22+c = 1,44b + c

hvorfor der foreligger en misforståelse
som
Dynin HAR påpeget!


Svar #5
28. april 2009 af SarahHarding (Slettet)

undskyld, ja. der skal står 1,2^x


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. april 2009 af 1socom (Slettet)

L=Ø.. Der skal da være et x i "b*1,22+c = 1,44b + c"


Brugbart svar (0)

Svar #7
28. april 2009 af Dynin (Slettet)

#5 med f(x)=b*1,2x+c giver punkterne to ligninger med to ubekendte

(i) 100=b*1,2-5+c

(ii) 130=b*1,220+c

............ som du let løser :)


Svar #8
28. april 2009 af SarahHarding (Slettet)

mange tak..


Skriv et svar til: ligning; find b og c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.