Matematik

differentiering

30. april 2009 af stinstin (Slettet)

Er denne rigtigt differentieret??

f(x) = x^6 -x^-6

f´(x) = -6x^-7 + 6x^5.....

Og hvordan regnes ligningen:

-6x^-7 + 6x^5 = 0......

Nogen forslag??


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. april 2009 af mathon

f´(x) = 6x5 + 6x-7

......
it goes
 

f '(x) = 6*x6-1 - (-6)*x-6-1 = 6x5 + 6*x-7


Svar #2
30. april 2009 af stinstin (Slettet)

Ok...tak

Men skal de ikke byttes rundt??....6x^-7 + 6x^5...

Det er måske ligemeget...


Svar #3
30. april 2009 af stinstin (Slettet)

Heeey...nu blev den rigtig....: ))))

Så har jeg sgu´da lært lidt!!...


Skriv et svar til: differentiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.