Matematik

bestem f'(x)

06. maj 2009 af semen (Slettet)

hej..

bestem f'(7) og gøre rede for hvad,dette tal fortæller..?

regneforskriften er :

f(x) = 350 / 1+8 e^ -0,20x

 først differin. jeg den vha. lommeregner : den giver:

8 * ( 0,818731)^x + 350passer det?

hvis det passer skal jeg så sætte 7 i x's plads?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2009 af peter lind

Det gør det ikke; men det ser også ud til at du roder med beskrivelsen. Kan vi ikke får en klar beskrivelse af opgaven og hvad du har gjort. Når du har fundet f'(x) skal du erstatte x med 7.


Svar #2
06. maj 2009 af semen (Slettet)

opgaven siger:

på en skol begynder man den første skoledag i jan. at føre en liste over de elever, der får influenza. det viser sig , at antallet med god tilnærmelse kan beskrives ved modellen

f (x) = 350 / 1+8 * e ^ -0,20x

f(x) er samlede antal elever som har /har haft influenza

x er antal dag efter den første skoledag i jan.

spørgsmålet er : bestem f'(7) og gøre rede for hvad, dette tal betyder.


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. maj 2009 af peter lind

Når jeg siger du roder er det med hvordan du skriver dine ligninger. Der mangler sandsynligvis masser af paranteser. Jeg kunne også tænke mig, at når det går galt med lommeregner er det fordi du gør det samme der.


Svar #4
06. maj 2009 af semen (Slettet)

f'(x) = 350 * (1 * 2214)^x / (1 *2214)^x+8


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. maj 2009 af peter lind

#4 stemmer slet ikke med det foregående. Skriv din fx) ordentlig ned og skriv præcis, hvad du har tastet ind på din lommeregner.


Skriv et svar til: bestem f'(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.