Matematik

funktion

07. maj 2009 af Malika (Slettet)

En funktion f er en løsning til differentialignningen

dy/ddx=1/x·y+1

og grafen for f går gennem punktet P(1,4).

a) bestem en forskrift for f


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2009 af mathon

...sæt retningsgivende parenteser...


Svar #2
07. maj 2009 af Malika (Slettet)

hvad mener, undskyld forstod det ikke???


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. maj 2009 af kieslich (Slettet)

skal der stå: dy/dx=1/(x·y+1)   eller dy/dx=1/x·(y+1)   eller   dy/ddx=1/(x·y)+1  eller ....


Svar #4
08. maj 2009 af Malika (Slettet)

der stod det jeg har skrevet.....


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. maj 2009 af kieslich (Slettet)

Malika, det du har skrevet kan forstås på forskellige måder. Vi vil gerne have den rigtige skrivemåde, så vi kan give dig det rigtige svar.


Skriv et svar til: funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.