Matematik

Udregning af b i potensfunktion

08. maj 2009 af avhk (Slettet)

Kan ikke huske hvordan formlen for b i en potensfunktion lyder.

a = (log(Y2)/log (Y1)) log(X2/x1)

b = ?? Er det b = y*xâ ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. maj 2009 af Isomorphician

y0 = b*x0a

b = y0/x0a


Svar #2
08. maj 2009 af avhk (Slettet)

Rigtigt ja...

Liniær:
a = (y2-y1)/(x2-x1)
b = ??


 


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. maj 2009 af Isomorphician

y0 = ax0 + b <=>

b = y0 - ax0


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. maj 2009 af biqqu (Slettet)

du kan bare indsætte et af dine punkter ind i potensfunktionen, og nu hvor du kender a - mangler du kun b, hvoraf du nu kan isolér b...


Skriv et svar til: Udregning af b i potensfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.