Matematik

Prøve uden hjælpemidler

08. maj 2009 af SophieTheOne (Slettet)

Hej allesammen :)

Jeg har brugt hele dagen på at gå igennem hele 1gs stof og har fundet ud af, at jeg ikke rigtigt har styr på to ting.

Håber nogle vil hjælpe mig.

1: Hvordan isolerer man ukendte størrelser ? Det vil være dejligt, hvis nogle kunne give et eksempel og forklare lidt.

2: hvordan regner man fx det her ud:

2√16 = Anden rod af 16

På forhånd tal


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. maj 2009 af eightx2 (Slettet)

2)

2. rod af 16? Det er jo bare kvadratroden af 16 hvilket er +-4.


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. maj 2009 af kieslich (Slettet)

2. anden rod af 16 er det samme som kvadratroden af 16 = 4.

1.  T = k/(p+q) isoler q.  

T*(p+q) = k

p+q = k/T

q = k/T - p

P = h*√(s+t)  isoler t

P/h = √(s+t)

P2/h2 = s+t

P2/h2 - s = t


Svar #3
08. maj 2009 af SophieTheOne (Slettet)

Mange tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Prøve uden hjælpemidler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.