Matematik

rettelse

09. maj 2009 af biqqu (Slettet)

nogen der vil rette den vedhæftede fil? Handler mest om reducer


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2009 af kieslich (Slettet)

c) p(-2) = -32 + 4a = 0   ⇔ a = 8.

e) 1/√(x) + 1/x = √(x)/x + 1/x =(√(x) + 1)/x

f) ja

opg1.   ... = a2*(a-b)/(a-b)2  = a2/(a-b)


Svar #2
09. maj 2009 af biqqu (Slettet)

tak


Skriv et svar til: rettelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.