Matematik

Matematik skriftlig B mandag !!!

09. maj 2009 af Saratheg (Slettet)

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2009 af Exupery (Slettet)

Du må da have løst en milliard opgaver som denne i løbet af året...

Differentier funktion og sæt f'(x)=0. Lav herefter en monotonilinie og undersøg i hvilke intervaller funktionen er voksende og aftagende.


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. maj 2009 af mathon

find CPs
ud fra
f '(x) = 0

..........

CP = critical point        (vandret tangent)


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. maj 2009 af peter lind

Find f'(x)

Løs ligningen f'(x)=0

Se på fortegnet af f'(x) i de forskellige intervaller. Med de pæne funktioner sker fortegnsskift altid i 0-punkter. Funktionen er voksende for f'(x)>0 og aftagende for f'(x) < 0


Skriv et svar til: Matematik skriftlig B mandag !!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.