Matematik

''bestem konstanterne S og T - vektorer''

09. maj 2009 af Fubu_girl (Slettet)

heey

Nogen der kan hjælpe med at besvare mit spg. det er vedhæftet og der der desuden facit til. vil bare gerne vide hvordan man gør, og det er til delprøven UDEN hjælpemidler :) .

Vedhæftet fil: vektor.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2009 af Isomorphician

Du kan opstille to ligninger med to ubekendte:

(I): 4s + 3t = 5

(II): s + 2t = 10


Svar #2
09. maj 2009 af Fubu_girl (Slettet)

hvordan vil du så regne videre ´på den :) ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
09. maj 2009 af Jekoa (Slettet)

10-2t=s

(5-3t)/4=s

10-2t=(5-3t)/4

40-8t=5-3t

35=5t

35/5=t

t=7


Svar #4
09. maj 2009 af Fubu_girl (Slettet)

mange mange tak :D


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. maj 2009 af Jekoa (Slettet)

så lidt


Skriv et svar til: ''bestem konstanterne S og T - vektorer''

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.