Matematik

forskrift for 2 stamfunktioner til f

10. maj 2009 af avhk (Slettet)

Hejsa... Hurtig hjælp - please!!

Funktionen f er givet ved:
f(x) = x^2-2x-3
Denne har to stamfunktioner, hvis grafer begge har linjen y=2 som tangent!
Bestem en forskrift for hver af de 2 stamfunktioner til f...

Hvad gør jeg?? (Uden hjælpemidler)


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2009 af ibibib (Slettet)

Da linjen y=2 er vandret skal f(x)=0. Når du løser denne ligning har du de to røringspunkter.


Skriv et svar til: forskrift for 2 stamfunktioner til f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.