Matematik

Løsning af ligning

10. maj 2009 af Borrisholt (Slettet)

Har brug for hjælp til opgaven:

Løs ligningen (x-1)(xˆ2-4) = 0. Jeg er indtil videre nået til: xˆ3 - xˆ2 -4x +4 = 0.


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2009 af ibibib (Slettet)

Forkert.

Benyt i stedet nulteglen a·b=0 <=> a=0 v b=0


Skriv et svar til: Løsning af ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.