Matematik

svar tidligere indlæg

10. maj 2009 af biqqu (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=681996 har virkelig brug for et svar til mit tidligere indlæg 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2009 af Isomorphician

Det er underordnet hvilken funktion du sætter de fundne x-værdier ind i.

Da det drejer sig om skæringspunkter burde resultat gerne være det samme, om du bruger f(x) eller g(x).


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. maj 2009 af mathon

se tilføjelsen
i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=681996


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. maj 2009 af webnord (Slettet)

toppunktet er 3,1 ikke 3,-1


Svar #4
10. maj 2009 af biqqu (Slettet)

ja, det blev der rettet på :).. ellers tak #3


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. maj 2009 af webnord (Slettet)

Beregning af skæringspkt:

x2-6x+10 = -x +6
x2 -5x +4

x = 1 V x = 4

indsæt 1 og 4 i formlen g(x) = -x +6

skæringspunkt (1, 5) og (4,2)


Brugbart svar (0)

Svar #6
10. maj 2009 af webnord (Slettet)

Den sidste del skal laves med intergralregning


Brugbart svar (0)

Svar #7
10. maj 2009 af webnord (Slettet)

se

Vedhæftet fil:fiind koordinat[1].doc

Svar #8
10. maj 2009 af biqqu (Slettet)

 nu har jeg prøvet at regne den sidste del..

Vedhæftet fil:fiind koordinat.doc

Skriv et svar til: svar tidligere indlæg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.