Matematik

FAcit til matematik B stx

11. maj 2009 af biqqu (Slettet)

NOGEN DER HAR FACIT TIL MAT B, STX? :) 


Svar #1
11. maj 2009 af biqqu (Slettet)

 det er delprøve med hjælpemidler


Brugbart svar (2)

Svar #2
11. maj 2009 af nana20 (Slettet)

altså den som vi har været op i idag?


Svar #3
11. maj 2009 af biqqu (Slettet)

 Delprøve med hjælpemidler, facit:

1) f'(x)=6x^2+8

2) f(x)=2x-5

3) -

4) Forholdet er (2/3) og dermed er siden DF=21

5) 

Parabel P:

a = +

c = +

d= -

Paral Q:

a = -

c = -

d =2


Svar #4
11. maj 2009 af biqqu (Slettet)

 #2 ja 


Brugbart svar (2)

Svar #5
11. maj 2009 af Friisi (Slettet)

 #3, #4

Var opgave 1 ikke f'(x)=6x^2+8x? 

Og jeg mener opgave 3 var F(x)=2x^3+8 eller sådan noget i den retning (jeg har ikke opgaven foran mig).


Brugbart svar (3)

Svar #6
11. maj 2009 af Friisi (Slettet)

 Og opgave 5:

For parablen p:
a er positiv, c er positiv, d er negativ

For parablen q:
a er negativ, c er negativ, d er positiv.


Svar #7
11. maj 2009 af biqqu (Slettet)

 #5 jo, det var mig der skrev forkert... jeg kan ikke huske opg 3 heller. opgaveformuleringe ligger elektronisk på uvm.dk


Brugbart svar (3)

Svar #8
20. maj 2009 af Pladderfisk (Slettet)

Er der ingen der har lavet nogle mellemregninger, man kan se? (kun til dem der kræver mellemregning)


Brugbart svar (2)

Svar #9
21. maj 2009 af aysenur1 (Slettet)

#8 mellemregninger til opg 1? opg 1 var rigtig, altså som #3 havde lavet den.

og er der nogen der har facitlisten til delen med hjælpemidler?


Skriv et svar til: FAcit til matematik B stx

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.