Matematik

Dobbeltlogaritmisk papir - PLEASE HJÆLP!!

17. maj 2009 af Brown eye (Slettet)

Hej :)

Jeg har brug for lidt hjælp...

Har fået et eksamens spørgsmål, som jeg har svaret på.. Men mangler det sidste jeg ikke forstår:

Forklar opbygningen af den logaritmiske akse og anvendelsen af det dobbeltlogaritmiske papir.

Jeg har også forklaret opbygningen af den logaritmiske akse, men det sidste forstår jeg ikke helt..

Please hjælp.. :(


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2009 af tveon (Slettet)

Hvad bruger du dobbeltlogaritmisk papir til? (I.e. indtegning af potensfunktioner og bestemmelse af deres forskrift.)

Det er bare det, som du skal forklare...


Svar #2
18. maj 2009 af Brown eye (Slettet)

Tak for hjælpen! :)

Måske jeg lige spørg dumt, men hvad står: I.e. for?


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. maj 2009 af mathon

y = b*xa

log(y) = log(b) + a*log(x)

log(y) = a*log(x) + log(b)

Y = a*X + B                         et lineært udtryk


Skriv et svar til: Dobbeltlogaritmisk papir - PLEASE HJÆLP!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.