Matematik

reducer...

21. maj 2009 af lalida (Slettet)

(S-T)(S+T)-(S+T)2+2ST
= S2-T2-(S2+T2+2ST)+2ST
= S2-T2-S2-T2-2ST+2ST
=0

er dette korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. maj 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Nej - fejl fra næstsidste til sidste linje.


Svar #2
21. maj 2009 af lalida (Slettet)

Jamen, er parantesen ikke hævet korrekt? - Og nu hvor jeg tænker mig om , er det så ikke -2T2?


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. maj 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: Jo. =)


Svar #4
21. maj 2009 af lalida (Slettet)

Tak :D - dum regnefejl :P.


Skriv et svar til: reducer...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.