Matematik

gør rede for det bestemte integral for en funktion

23. maj 2009 af jwan20 (Slettet)

spørgsmålet er

gør rede for det bestemte integral for en funktion f.

nogen ideer.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2009 af keg (Slettet)

Hejsa,

prøv at  gå på flg. link    http://www.frividen.dk/, under matematik og integralregning,

der bliver det gennemgået på tavle som video-film.


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. maj 2009 af mathon

"gør rede for" = "forklar det betydningsmæssige indhold af"


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. maj 2009 af mathon

over-, under- og middelsummer

areal

A =  ab∫ f(x)dx = F(b) - F(a)


Skriv et svar til: gør rede for det bestemte integral for en funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.