Matematik

Funktion og vækst..

24. maj 2009 af lalida (Slettet)

Hvad er forskellen på eksponentiel vækst og eksponentiel funktion?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. maj 2009 af ibibib (Slettet)

Det er det samme


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. maj 2009 af kieslich (Slettet)

Stringent set er en eksponentiel funktion på formen: f(x) = ax, mens eksponentiel vækst er på formen g(x) = b*ax.   Men som #1 siger bruges betegnelserne om begge. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. maj 2009 af ibibib (Slettet)

Det er vel eksponentialfunktionen som er på formen f(x) = ax.


Skriv et svar til: Funktion og vækst..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.