Matematik

VÆKST

25. maj 2009 af duong (Slettet)

du skal komme ind på de tre væksttyper: lineær vækst (y=ax+b), eksponentiel vækst (y=bax) og potensiel vækst (y=bxa). Du skal desuden komme ind på løsning af to ligninger for de tre typer vækst. Du skal komme ind på hvordan millimeterpapor, enkeltlogaritmisk papir og dobbeltlogaritmisk papir kan bruges til at afgøre væksttyper. Du må gerne inddrage selvvalgte eksempler. 

jeg ved det er meget bredt, men håber i kan hjælpe mig. :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2009 af dnadan (Slettet)

Søg under opgaver, der står beviser beskrevet og lignende.

Hvis du har nogle specifikke spørgsmål skriv dem da herind, for at skrive et fuldestgørende svar er for meget at forlange, når selve beviserne alligevel står i din bog.


Skriv et svar til: VÆKST

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.