Almen studieforberedelse (AT)

Ny synopsis - tilladt??

25. maj 2009 af JonErSej (Slettet)

Hej

Jeg skal til eksamen i AT på torsdag (28. juni), og jeg har et spørgsmål dertil.

Jeg skriver om Darwin i Historie A og Biologi B. Jeg har fundet ud af, at jeg har skrevet en dårlig synopsis, da jeg ikke inddrager Historie nok. Jeg har derfor skrevet en ny synopsis, hvor jeg vinkler den anderledes, og jeg har derfor både nye metoder, problemformulering og konklusioner. Vil det trække mig og ned, og er det overhovedet lovligt at holde mdt. fremlæggelse om en anden synopsis? Det skal siges, at den nye synopsis selvfølgelig også omhandler Darwin, og jeg stadig bruger Historie A og Biologi B. Grunden til jeg er mest i tvivl er, at censor og min lærer har jo forberedt spørgsmål osv. til min gamle synopsis.

Hjælp!


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. maj 2009 af Jekoa (Slettet)

At lave en ny synopsis kan du ikke. De har den, der "gælder"... MEN: synopsen tæller intet!!! Det er kun det, der strømmer ud af din mund, som tæller... Dvs. at du bare kan forklare, hvorfor synopsen er dårlig, og at du har nogle helt andre holdninger - det vil trække op... Forklar altså hvorfor, den er dårlig.

Synopsen bruges kun til at pege eksamenen ind på det, som du vil tale om.


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. maj 2009 af Vannozza Catanei (Slettet)

i grunden kan du godt lave en ny synopsis, det er bare ikke den nye som gælder ved karaktergivningen, men som der siges ovenover, så kan du stadigvæk score en god karakter med en dårlig synopsis..


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. maj 2009 af Maja_2.u (Slettet)

Lærer og censore vil elske , at du kommer og siger at du har fundet ud af noget nyt. ikke sig, du har lavet en dårlig synopsis. men tværdigmod sig, at du forud har fundet ud af ............ Og derfor ville en ny problemformulering lyde sådan........

ændre kun din synopsis, med baggrund fra den nye viden du har fundet ud af. og prøv så der, at flette mere historie ind i..


Svar #4
25. maj 2009 af JonErSej (Slettet)

Ej hvor godt! :) Tak for jeres svar!


Skriv et svar til: Ny synopsis - tilladt??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.