Matematik

Matematik B HASTER!!

27. maj 2009 af 448 (Slettet)

Jeg har fået følgende eksamensspørgsmål udleveret: Gør rede for den naturlige eksponentialfunktion og for den eksponentielle vækstmodel.. Er der nogle der kan hjælpe mig med at gøre det??

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. maj 2009 af keg (Slettet)

hermed menes vel:

y=b*ax , hvor b kort fortalt er overskæring med y-akse, da for x=0 medfører a=1 ( a0  =1) og a er fremskrivningsfaktoren.

Vækstmodel: Kn= K0* (1+r)n   populært kaldt rentes rente formlen.

Prøv at tegne kurverne i det CAS.-værktøj, du råder over

mvh. keg


Svar #2
27. maj 2009 af 448 (Slettet)

tusind tak:D


Skriv et svar til: Matematik B HASTER!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.