Andre fag

Hvad er forskellen på deduktiv og Induktiv?

28. maj 2009 af Scott4 (Slettet)

Hej

Hvad betyder deduktiv og induktiv? og hvad er forskellen egentlig?

mange tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. maj 2009 af Koppel (Slettet)

Induktion = indføring.

Deduktion = afledning

Empirisk-induktivt = Måleresultaterne regnes for det sikre.
Hypotetisk-deduktivt = Det der regnes for sikkert, er teorierne


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. juni 2009 af JJ-cool (Slettet)

#1: Noget upræcist...
#0: Induktion: Er når du går fra det specielle til det overordnede - altså du udleder teorier og hypoteser fra eksperimentet/forsøg
Deduktion: At du opstiller en hypotese eller teori og verificerer eller falsificerer ud fra forsøg og eksperimenter:


Skriv et svar til: Hvad er forskellen på deduktiv og Induktiv?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.