Matematik

ultra hurtig svar: potens regler ...

03. juni 2009 af 215 (Slettet)

 hvad giver -12^2 = 144 V -144 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. juni 2009 af mathon

-122 = -144

(-12)2 = 144


Svar #2
03. juni 2009 af 215 (Slettet)

jeg skal bruge 12som en diskriminant:

hvor den er negativ

vil det så være:

d = -(12)^2


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. juni 2009 af mathon

ja


Svar #4
03. juni 2009 af 215 (Slettet)

 hmm og det bliver til negativ...


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. juni 2009 af NejTilSvampe

 (-12)*(-12) = 144

-(12*12) = -144


Skriv et svar til: ultra hurtig svar: potens regler ...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.