Matematik
Ligningen for en tangent...
08. december 2004 af
LA PLAYA (Slettet)
Det drejer sig om følgende opgave:
Om funktion f oplyses, at f(2)=3 og f´(2)=4
Bestem en en ligning for tangenten til grafen for f i punktet p(2,f(2)).
Jeg skal udregne den uden hjælpemidler....men hvordan starter man?
På forhånd tak....
LA PLAYA
Om funktion f oplyses, at f(2)=3 og f´(2)=4
Bestem en en ligning for tangenten til grafen for f i punktet p(2,f(2)).
Jeg skal udregne den uden hjælpemidler....men hvordan starter man?
På forhånd tak....
LA PLAYA
Svar #1
08. december 2004 af erdos (Slettet)
4 er hældningskoefficienten. Punktet er p(2,3). Bestem konstantleddet ved almen indsættelse.
Svar #2
08. december 2004 af LA PLAYA (Slettet)
DANM Kalle.... du er et Liberalt Geni ;-) Hehe.... Tak for tippet...
Skriv et svar til: Ligningen for en tangent...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
