Matematik

Reducer

06. juni 2009 af Quijote (Slettet)

Reducer (S-T)(S+T)-(S+T)2 +2ST

Mit bud: (S-T)(S+T)-(S+T)+(S+T) + ST+ST

S2-ST-TS-T2+S-T+S+T+ST+ST

S4-TS-T2+ST ??

Det er sikkert forkert, men det er mit bud.


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. juni 2009 af Isomorphician

(S - T)(S + T) - (S + T)2 + 2ST =

S2 - T2 - S2 - T2 - 2ST + 2ST =

-2T2


Svar #2
06. juni 2009 af Quijote (Slettet)

Tak. Så det er kvadratsætningerne jeg skulle have brugt .

Men hvordan får du 2 af 2ST?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. juni 2009 af Isomorphician

(S + T)2 =

(S + T)(S + T) =

S(S + T) + T(S + T) =

S2 + ST + TS + T2 =

S2 + T2 + ST + ST =

S2 + T2 + 2*ST


Svar #4
06. juni 2009 af Quijote (Slettet)

Okay :) Tak skal du ha'


Skriv et svar til: Reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.