Matematik
endnu et rentespørgsmål
08. december 2004 af
Baphomwt (Slettet)
start kapital --> 10000 kr
slut kapital --> 14641 kr
år/terminer --> 4 år
beregn den gennemsnitlige årlige rente i procent.
14641=10000*(1*r)^4
14641/10000=(1*r)^4
1,4641=(1*r)^4
den 4'rod af 1,4641 = 1,1
1,1=1+r
0,1=r
syns ik dette er et reelt svar.. hmm
slut kapital --> 14641 kr
år/terminer --> 4 år
beregn den gennemsnitlige årlige rente i procent.
14641=10000*(1*r)^4
14641/10000=(1*r)^4
1,4641=(1*r)^4
den 4'rod af 1,4641 = 1,1
1,1=1+r
0,1=r
syns ik dette er et reelt svar.. hmm
Svar #2
08. december 2004 af Baphomwt (Slettet)
sorry, ma bad' :P
but still.. giver vvel ik mening
r=0,1 ska vel ganges m 100 for at få d i procent. men giver heller ikke nogen point..
but still.. giver vvel ik mening
r=0,1 ska vel ganges m 100 for at få d i procent. men giver heller ikke nogen point..
Skriv et svar til: endnu et rentespørgsmål
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
