Matematik

Stamfunktioner, korrekt?

07. juni 2009 af Quijote (Slettet)

Er dette korrekt?

En funktion f er bestemt ved

f(x) = x + (1/x), x>0

a) bestem den stamfunktion F til f der opfylder at F(1) = 3,5

-------

Jeg integrere: F(x) = 1/2x2+ln(x) + k

F(1) = 1/2*1^2 l ln(1) + k = 3,5 ?

isolere k (vha. mathcad) og får 3,0 ?

Er det korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2009 af Isomorphician

Ja.


Svar #2
07. juni 2009 af Quijote (Slettet)

Tusind tak :)


Skriv et svar til: Stamfunktioner, korrekt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.