Matematik

Eksponential funktion

08. juni 2009 af sadak (Slettet)

Jeg har funktionen f(x) = b·ax

1.Redegør for, hvorledes grundtallet a i udtrykket y = b·ax kan beregnes, hvis vi kender to talsæt (x,y), der passer i ligningen.

2.Redegør endvidere efter eget valg for andre emner i tilknytning til eksponentielt voksende funktioner, f. eks. fordoblingskonstant, ExpReg eller løsning af ligningen c = b·ax.


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. juni 2009 af cochonne (Slettet)

a = (y2 - y1) roden til kvadratrod (x2/x1) eller også er det omvendt.


Skriv et svar til: Eksponential funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.