Matematik

Hvad bliver det ukendte beløb?

11. juni 2009 af PHartling (Slettet)

Jeg vil gerne tjene 245,68 USD. Der er en kommission på 2,5 % for et vundet spil. Hvad skal jeg spille for, hvis jeg vil vinde 245,68 USD?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juni 2009 af Exupery (Slettet)

x*0,975=245,86

<=>

x=245,86/0,975

<=>

x=252,16

eller

x*1,025=245,86

<=>

x=245,86/1,025

<=>

x=239,86

Alt efter hvordan dit spørgsmål helt præcist skal forstås..


Skriv et svar til: Hvad bliver det ukendte beløb?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.