Tysk

-3 var jeg er fuldstændig frustreret

12. juni 2009 af Rixer (Slettet)

hej

Jeg forstår ikke hvordan jeg kan få -3 bare sådan direkte.jeg gik efter min plan og gjorde som jeg skulle og øvede min bror og kunne du, jeg sagde det også til eksamen lige præcis på samme måde.... Det gik ikke godt.. du opfylder ingen af kravene og dit sprog var ikke godt, du havde ikke forstået den anden tekst,.. Jeg er så sur nu!!!

mvh

Rixer


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. juni 2009 af danielruhmann (Slettet)

Nu er du jo en af de brugere på studieportalen, som har næsten lige så mange oprettede indlæg som besvarede indlæg. Du er altså aktiv, når det kommer til at spørge om noget.

Når jeg har givet dig rettelser i tysk, har du altid sagt "OK", men aldrig spurgt ind til, hvorfor det er blevet rettet. Og der har hver gang været meget at rette. Se fx dette indlæg: https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=577440, som jeg dog ikke har været inde over. Hvis man ønsker at lære noget, så skal man også yde noget.

Jeg er selvfølgelig ked af det på dine vegne. -03 trækker fandens meget ned på det samlede gennemsnit... I sidste ende kan du dog kun klare - eller du kan acceptere din karakter og overveje, hvad du skulle have gjort anderledes. Nogle af de ting, du kunne have gjort anderledes, har jeg nævnt...


Svar #2
14. juni 2009 af Rixer (Slettet)

jamen jeg tror ikke du forstår mig :S


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. juni 2009 af Einsteinette (Slettet)

Eller også forstår du ikke Daniel.

Den karakter du har fået, er en eksamenskarakter, hvoraf der altså har været en fremmed, som har set til din præstation og ment, den var til -03. Altså må det på en eller anden måde være fair. Og det er virkelig træls. Men det Daniel nævner er, hvad du kan gøre for netop at undgå denne situation igen.

Held og lykke :).


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. juni 2009 af Fnulle00 (Slettet)

Jeg har selv nogen imin klasse der absolt ikke kan tysk og de fik da 0´2? Ked af at sige det, men man skal da nærmest være mundlam for at få -3? Prøv i detaljer at skrive hvad din lærer/censor sagde til eksamen, hvad du sagde, hvad du snakkede om osv.


Svar #5
14. juni 2009 af Rixer (Slettet)

Nej nej jeg gik ikke helt i sort jeg er faktisk blevet fuldstændig fejl bedømt tror jeg.. Jeg læste ikke op, jeg havde dispositionen også var der nogle ord jeg ikke kunne udtale men mening var der alligevel..

Jeg havde lavet rød tråd og præsenteret teksten, gav et resumee og karakteriserede manden hvor jeg udpegede nogle passager som jeg læste op for at dokumentere min påstand. og bagefter snakkede jeg omTema og til sidst snakkede jeg om perspektivering af filmen Ctrazy.. Den anden tekst jeg fik fforstod jeg ikke meget ad så kunne ikke sige så meget om den men -3 :S jeg føler at jeg var bestået :S Jeg sagde også og nu vil jeg det og når jeg var færdig me det og nu vil jeg det.. sådan der er struktur !!

De sagde:

Det gik ikke godt.

Du opfylder ikke kravene til det her niveau

Det er svært at forstå hvad du siger

Du har ikke forstået den anden tekst..

En tysker vil ikke kunne forstå hvad du sagde..

så -3 var ???


Skriv et svar til: -3 var jeg er fuldstændig frustreret

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.