Matematik
Finde x...
11. december 2004 af
henrik_va (Slettet)
Hvad skal jeg gøre hvis jeg vil finde x i denne :
x+x-6x-x-2x(i anden) +8x+8x= 10 ???
På forhånd tak !
x+x-6x-x-2x(i anden) +8x+8x= 10 ???
På forhånd tak !
Svar #1
11. december 2004 af Birdy (Slettet)
Først samler du alle x´erne og flytter ti over på den anden side:
-2x^2+11x-10 = 0
Dette er en andengradsligning med rødderne
X = 1.15 V X = 4.35
-2x^2+11x-10 = 0
Dette er en andengradsligning med rødderne
X = 1.15 V X = 4.35
Skriv et svar til: Finde x...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
