Matematik

Eksponentiel funktion

13. juni 2009 af Nitiam (Slettet)

Hej.

Kan man kalde en funktion for eksponentiel hvis a=1 eller hvis a≥0 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. juni 2009 af mathon

logaritme- og ekponentialfuntioner er kun defineret for a ∈ R+\{1}

hvorfor
f (x) = b*ax , a ∈ R+\{1}


Svar #2
13. juni 2009 af Nitiam (Slettet)

Hvad betyder ∈ og R+ og {1} ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. juni 2009 af RickRo$$ (Slettet)

At a kan være alle reelle positive tal..

Tilgengæld er jeg i tvivl om hvad \{1} betyder? betyder det ikke at a ikke kan være 1?

Forresten er lige kommet i tvivl om noget.. skærer en eksponentiel udvikling nogensinde x-aksen?


Svar #4
13. juni 2009 af Nitiam (Slettet)

Den skærer aldrig x aksen


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. juni 2009 af mathon

nej


Svar #6
13. juni 2009 af Nitiam (Slettet)

Hvad kaldes tegnet ∈ ?


Brugbart svar (0)

Svar #7
15. juni 2009 af mathon

3 ∈ A = 3 tilhører mængden A


Skriv et svar til: Eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.