Fysik

Potentiel energi

17. juni 2009 af maya983 (Slettet)

Hej, jeg har virkelig meget brug for hjælp til at udlede den potentielle energi teoretisk.

Jeg skal komme fra A = F * ?s til Epot = m * g * h

Jeg har fysik på lavt niveau, så hvis nogen har en udledning der passer til dette, altså gør brug af de samme symboler som ovenstående, ville det bare være kanon! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. juni 2009 af mathon

A = F*Δs = F*Δs*cos(0o) = F*Δs = (m*g)*Δh 


Skriv et svar til: Potentiel energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.