Matematik

længden af projektionen

18. juni 2009 af Johnny5 (Slettet)

Hej

Jeg kan ikke få det til at passe med, hvordan man kommer frem til at  |a1| = (|a*b|)/|b|

Håber, at der sidder nogen og kan gennemskue det

på forhånd tak


Brugbart svar (2)

Svar #1
18. juni 2009 af Dynin (Slettet)

#0 projektion af a på b (kaldet a1) er a1=((a·b)/|b|2)b hvoraf længden af denne er

|a1|=|((a·b)/|b|2)b|=(|a·b|/|b|2)*|b|=|a·b|/|b|


Svar #2
18. juni 2009 af Johnny5 (Slettet)

Så har jeg lige et dumt spørgsmål...

gælder det også for projektion af b på a ?


Brugbart svar (2)

Svar #3
18. juni 2009 af Dynin (Slettet)

|b1|=|a·b|/|a| hvor b1 er projektionen af b på a


Brugbart svar (3)

Svar #4
18. juni 2009 af mathon

se evt.
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=709275


Skriv et svar til: længden af projektionen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.