Matematik

Funktioner og logartimeregneregler!

20. juni 2009 af MathildeMmml (Slettet)

Hej ;)

Jeg skal op i mundtlig matematik på mandag, og nogle af emnerne vi kan op i, er jeg rimlig sikker på, at vi ikke gennemgik i min grundforløbsklasse, men som min nye matematiklærer åbenbart har opgivet.

Derfor vil jeg gerne vide om nogle af jer har nogle gode notater omkring funktioner og monotoniforhold og så logaritmeregneregler. Er virkelig på bar bund, så håber på jeres hjælp.


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. juni 2009 af klogeåge33 (Slettet)

 Hvad er det helt nøjagtig du gerne vil vide??? er det hvordan man finder monotomiforhold eller??? tror jeg kan hjælpe, hvis der kommer lidt mere præcision :D :D


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. juni 2009 af peter lind

Prøv www.ventus.dk. De har en del gratis bøger. Jeg kan ikke garantere at der noget om lige det.


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. juni 2009 af klogeåge33 (Slettet)

 Logaritmeregneregler: hvis vi snakker om 10-tals logaritmen - går jeg ud fra vi gør, gælder disse regler blandt andet:

log(a*b)=log(a)+log(b)

log(a^b)=  b*log(a)

log(a/b)=log(a)/log(b)


Skriv et svar til: Funktioner og logartimeregneregler!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.