Studiejob

Påskeferie på arbejde

08. april 2009 af xywdk (Slettet)

Onsdag før påsken er for de fleste sidste dag, inden et velfortjent afbræk fra dagligdagens stress og jag og rutine.


Hos XYW, er der ligesom i finansministeriet ikke noget der hedder ferie. Ferie er når man har afslappet tøj på, på arbejde, og sådan er det os hos XYW.dk (man skal nok have set Lars Løkkes afgang som finansminister i går for at forstå den).. Vi har dog sat hele foretagendet et gear ned, og nyder da at der endelig er lidt ro på. Der er kun begrænset kontakt med omverdenen i disse dage, og den ro bruger vi til at forbedre vores produkter og arbejdsgange.


Så med en ordentlig omgang morgenmad, og en kort gennemgang af dagens nyheder er vi klar til at arbejde her ved 10 tiden. Det er sku´ ikke altid hårdt at være iværksætter.


I dag står dagen på at for færdiggjort hjemmesiden www.xyw.dk, fuldstændigt så alle småfejl er fjernet så siden spiller 100 %. Derudover skal vi planlægge vores salg for de kommende par uger, samt gøre klar til vores tur til KBH mandag, hvor vi skal over og snakke med nogle store folk i branchen.


Det er i hvert fald den umiddelbare plan for i dag, men mon ikke der når at komme en pokkers masse uforudsete ting der lige skal ordnes.


Ha’ en god dag
XYW.dk
www.xyw.dk
 


Skriv et svar til: Påskeferie på arbejde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.