Kommentarer til Studieportalen.dk

Notifikation ved "stemmemodtagelse"?

15. juli 2009 af Pettson

I øjeblikket kan man bede om en mail, når der kommer nye indlæg i en given forumtråd.

Har I overvejet - og er det teknisk muligt - at tilbyde en mail, når nogen afgiver en stemme på (vurderer) et at mine forumindlæg? Altså en funtion, der er knyttet til personprofilen.

Baggrunden for spørgsmålet er, at selv om jeg pt kun har præsteret ca 300 forumsvar, så tager det lang tid at finde netop det indlæg, der har fået mit stemmetal (antallet af vurderinger) til at stige fra 25 til 26

... hvis I forstår, hvad jeg mener.


Brugbart svar (4)

Svar #1
15. juli 2009 af Jean

Tak for forslaget :)

Jeg forstår hvad du mener. Vi er igang med en mindre revision af stemmesystemet, og vi vil her overveje om vi skal udvide systemet med en sådan funktion.


Brugbart svar (5)

Svar #2
15. juli 2009 af Jekoa (Slettet)

#1

En god ide ville være, at man skal knytte en kommentar til sin "stemme" - så undgår man, at nogle trykker umotiveret og usagligt - det kommer i hvert fald til udtryk, hvis man gør..


Brugbart svar (3)

Svar #3
17. juli 2009 af Sam

#2 kommentarer til et indlæg skal gives i forummet, så på den måde bør der ikke være behov for at give en kommentar til en stemme også.


Brugbart svar (3)

Svar #4
21. juli 2009 af Jekoa (Slettet)

#3

Jamen det gør man jo bare ikke - det er jo det, der er problemet... Hvis der er et problem? ;-)


Brugbart svar (5)

Svar #5
22. juli 2009 af Exupery (Slettet)

Generelt er det et problem, at der ikke er ret mange, der trykker brugbart, når deres spørgsmål er blevet besvaret, men hvis der er en, der vælger at komme med en sjov kommentar, kan han i hvert fald være sikker på, at der lynhurtigt bliver trykket på spam eller ikke brugbart. Fordelingen er skæv, det er ret tydeligt. Du skal ikke bruge forummet til ret meget udover at hjælpe - for eksempel debat - før din fordeling af stemmer ser rigtig dårlig ud i forhold til, hvad du har lavet på siden.

Det kunne med fordel laves om, hvis nogen skulle have noget relevant ud af stemmesystemet.


Brugbart svar (4)

Svar #6
05. august 2009 af Sam

 #5 ja problemet er at ikke mange bruger system. Vi har i første omgang fjernet mulighed for at markere noget som Spam. Vi holder løbende øje med stemmerne og overvejer hvordan vi får det bedste ud af systemet.


Skriv et svar til: Notifikation ved "stemmemodtagelse"?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.