Engelsk
Gode links til engelsk
Engelsk-Dansk / Dansk-Engelsk
Ordbogen.com - mod betaling. Engelsk-Engelsk Cambridge Advanced Learner's ordbog (Engelsk-Engelsk ordbog) Cambridges oversigt over idiomer (talesprog) i det engelske sprog Merriam-WebsterOnline-udgave af den klassiske amerikanske ordbog. Indeholder ud over almindelig engelsk-engelsk ordbog også tesaurus, oversættelsesordbog spansk-engelsk og specialordbog over medicinske termer på engelsk.
NB! Amerikansk ordbog = amerikansk stavemåde! Thefreedictionary.com Wiktionary
Brugergenereret ordbog, søsterprojekt til Wikipedias WordWeb ordbog integreret i Word. Oversættelsesmaskiner Dansk-Engelsk / Engelsk-Dansk Gramtrans.com.
Enkelte sætninger og hele websider kan også oversættes. Gramtrans er udviklet på Syddansk Universitet, men vedligeholdes nu af to private firmaer, det danske Grammar Soft Aps og det norske Kaldera Språkteknologi AS. Den var længe den bedste oversættelsesmaskine på dansk, men suppleres nu fornemt af Google Translate
Multilingval=polyglot=flersproget oversættelsesmaskine, der p.t udvikles med stormskridt af det pengestærke Google-konsortium. Crosswords
http://www.bradleys-english-school.com/worksheets/crosswords/index.html / Printable Crossword Worksheets
" class="externallink" href="http://www.esl-galaxy.com/crosswords.htm%3Ci%3E">http://www.esl-galaxy.com/crosswords.htm/ Printable Crossword Worksheets
Lytteøvelser med tekster, spil og øvelser
PhoneticsUdtalelse af ord, der ligner hinanden
Har du nogle gode links? Tilføj dem herunder.
Svar #1
27. juli 2009 af Becky4 (Slettet)
Wow, det må jeg nok sige.
Har ikke selv links at bidrage med, men ville bare høre om der var nogen der havde nogle gode links til fransk?
Synes bare at fransk er enormt svært, og ville virkelig få gavn af nogle gode links.
Svar #3
25. juni 2010 af ramme2 (Slettet)
Jeg har også et bidrag. http://www.acapela-group.com/text-to-speech-interactive-demo.html
Acapela er en demoversion af et taleprogram, der kan udtale flere forskellige sprog i høj kvalitet. De ord eller sætninger man ønsker udtalt skrives eller kopieres i tekstboksen. Kvaliteten af udtalen er ret god, men der er i demoversionen ikke mulighed for at regulere talehastigheden. Desuden kan der heller ikke kopieres mere end 3-4 linjer i tekstboksen.
Svar #4
05. november 2010 af Maskinen (Slettet)
Prøv www.BonPatron.com, som gør et godt forsøg på at rette grammatisk.
PÅ FRANSK!
Svar #5
19. april 2011 af BabseBritta (Slettet)
- En hjemmeside, hvor seks forskellige engelsk teachers fra Canada (én vist fra Australien) lærer engelsk ved hjælp af små videoer. Varigheden varierer (5-20 min), og der tages fat på forskellige "emner": grammatik, vocabulary (ord), writing, speaking osv.
Pt. 214 tilgængelige lessons - helt gratis!
________________________________________________________________________________________
http://www.grammarbook.com/english_rules.asp
- En masse grammatik fra den prisbelønnede forfatter Jane Straus. Hjemmesiden har en del lektioner med fra hendes bog "The Blue Book of Grammar and Punctuation". Derudover er der også quizzer, så man kan teste sin forståelse.
________________________________________________________________________________________
http://grammar.ccc.commnet.edu/grammar/
Bare god :)
________________________________________________________________________________________
http://konjugator.lingofox.de/de/index.php?id=conjugate_english
- Godt nok tysk hjemmeside, men den bøjer alle engelske verber as well (samme i øvrigt med spansk, italiensk, fransk og selvfølelig tyske verber).
Indsæt det ønske verbum, og bang: alle tiderne og bøjningerne kommer frem!
Svar #6
11. maj 2011 af MartinYThienNguyen (Slettet)
http://www.leconjugueur.com/ - bøjning af franske ord
http://www.franskweekend.dk/ - Fransk grammatik øvelse
Svar #7
04. september 2011 af 85anne (Slettet)
Tusind tak for alle dine gode links, Jean :D De hjælper mig bare så godt, og jeg lærer rigtig meget af dem! Det er virkelig sødt af dig at lægge dem ud, så vi alle får glæde af dem :) Ville bare lige sige tak :D Håber at du også har glæde af dem :)
Svar #8
16. februar 2012 af Jensenhelle (Slettet)
Når jeg ikke er på skolen og kan logge ind via deres net, bruger jeg altid bab.las gratis online ordbog: http://da.bab.la/ordbog/engelsk-dansk/ ! Jeg synes den er rigtig fin og nem at bruge, og hvis der er et ord der mangler, kan man sende dem en mail, og de svarer normalt ret hurtigt. :)
Svar #9
05. marts 2012 af HenrikKrog (Slettet)
Et bidrag herfra også: http://gymnoter.dk/engelsk.html
Svar #10
08. maj 2012 af mikras (Slettet)
Tak for de gode links!
Jeg bruger selv bl.a. hjemmesiden http://www.engelsk-dansk.dk - Der er der links til en masse forskellige dansk-engelsk ordbøger. Der er både almindelige ordbøger og ordbøger som handler om forskellige emner. F.eks. matematik, biologi, økonomi og der er mange flere.
Adressen er også let at huske så man ikke behøver at huske på en masse svære adresser, men bare én.
Svar #11
17. maj 2012 af Stygotius (Slettet)
#5
Hvad mener du med "forskellige engelsk teachers" ???
-"- -"- " -"- " Pt. 214 tilgængelige lessons" ???
-"- -"- " -"- "den bøjer alle engelske verber as well"
Prøv engang på dansk.
Man må i øvrigt advare meget kraftigt mod overhovedet at anvende Google translate; man risikerer meget nemt at få nogle helt vanvittige forslag til oversættelse. Den bør kun bruges til opslag af enkeltstående gloser, og selv da skal man ikke ubetinget stole på den.
F.eks,. gengiver den "Han tager sig ikke sammen" med det forbløffende "engelske" " he takes care not together"
-Det er virkelig "fornemt" !!!
Svar #12
27. maj 2013 af Sommerfuglen1985 (Slettet)
Hatten af for din vilje til at hjælpe os andre og tusind tak for de mange links :D
Skriv et svar til: Gode links til engelsk
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
