Matematik

Find x

11. august 2009 af banker (Slettet)

Kan nogen hjælpe mig med denne ligning?

x^15=750


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. august 2009 af mathon

x15 = 750

(x15)1/15 = 7501/15                   opløft i en femtendedel på begge sider

x15/15 = 7501/15

x = 7501/15 


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. august 2009 af MN-P (Slettet)

15*logx=log750

logx=( log750) /15


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. august 2009 af mathon

x = 10log(750)/15 = (10log(750))1/15 = 7501/15 = 15√(750)


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. august 2009 af Daniel TA (Slettet)

#2 Du har da ikke isoleret x der :S


Skriv et svar til: Find x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.