Matematik

Forskel på grafer

15. august 2009 af birisi (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg skal gøre rede for hvilken graf der hører til f(x) og hvilken der hører til f '(x) ?

Vedhæftet fil: Dok1.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. august 2009 af ibibib (Slettet)

Benyt at fortegnene for f '(x) viser om f(x) er voksende eller aftagende.


Svar #2
15. august 2009 af birisi (Slettet)

men jeg ved jo ikke hvad f '(x) og f(x) er ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. august 2009 af kieslich (Slettet)

Kald de to funktioner A(x) og B(x). Se på det punkt x0 hvor B-grafen skærer x-aksen. Der er B(x0) = 0 og A(x0) > 0. 

Er B'(x0) = A(x0) ? eller er A'(x0) = B(x0) ??


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. august 2009 af ibibib (Slettet)

Først prøver du om det passer med at den ene graf er f og den anden er f '.

Derefter prøver du om det passer med at den anden graf er f og den første er f '.
 


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. august 2009 af mathon

når f(x) har lokalt maksimum dvs. vandret tangent
er
f '(x) = 0


Skriv et svar til: Forskel på grafer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.