Fysik

Fart

19. august 2009 af T.Fuglsang (Slettet)

Hej

Jeg har lige den her lille opgave som jeg bare lige skal have tjekket er rigtig;

En person med massen 70 kg hopper med skrakt krob på en trampolin. I det højeste punkt under et hop er personens fødder 80 cm over trampolinen. Med hvilken fart rammer personens fødder trapolinen?

Først findes tiden det tager fra han er 80 cm oppe til han rammer trampolinen:

s=1/2*a*t^2  -> t=0,4 s

Herefter findes sluthastigheden:

v=9.82m/s^2*0,4s=3,928 m/s

Rigth?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. august 2009 af sHastrup (Slettet)

ja


Skriv et svar til: Fart

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.