Matematik
Ligning med phi
17. december 2004 af
Weeelo (Slettet)
Jeg sidder med en ligning jeg ikke rigtig kan gennemskue.
Jeg har:
(phi^n - phi'^n) / (phi^n-1 - phi'^n-1) =
(phi - (phi'^n / phi^n-1) ) / (1 - (phi'^n-1 / phi^n-1) )
Hvordan kommer jeg fra den ene til den anden..?
Jeg har:
(phi^n - phi'^n) / (phi^n-1 - phi'^n-1) =
(phi - (phi'^n / phi^n-1) ) / (1 - (phi'^n-1 / phi^n-1) )
Hvordan kommer jeg fra den ene til den anden..?
Svar #1
17. december 2004 af iB (Slettet)
phi = en variabel og phi´ = en anden variabel?
Hvis så: bare divider med phi^n-1...
Hvis så: bare divider med phi^n-1...
Svar #2
17. december 2004 af Weeelo (Slettet)
Hehe.. Satme simpelt, tror sgu min hjerne kører på lavt niveau.. takker..
Skriv et svar til: Ligning med phi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
